Sfaturi Culinare si Retete Grecesti

BRIOSE SARATE CU FETA SI MASLINE

BRIOSE SARATE CU FETA SI MASLINE

O reteta deosebit de gustoasa si mult intrebata! Acesta este motivul principal pentru care ne-am gandit sa o publicam: BRIOSE SARATE CU FETA SI MASLINE.

CUM RECUNOASTEM ULEIUL DE MASLINE BUN

CUM RECUNOASTEM ULEIUL DE MASLINE BUN

Cu siguranta, multi dintre voi ati fost in situatia nefericita de a plati mult pentru ulei, crezand ca achizitionati ulei de masline extravirgin proaspăt, dar in cele din urmă ati observat ca nu este de calitate.Din acest motiv, dorim sa va oferim cateva instructiuni simple, care sa va ajute sa identificati calitatea uleiului pe care il cumparati.
Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneana

Dieta mediteraneana este cea mai delicioasa si echilibrata dieta, pe care daca o acceptati ca stil de viata, este cea mai eficienta. Aflati regulile si incepeti dieta mediteraneana acum!
PASTITIO

PASTITIO

Pastitio o mâncare tradiționala Greceasca  foarte cunoscuta în lumea întreaga.

PUI CU OTET BALSAMIC

PUI CU OTET BALSAMIC

Reteta Pui cu otet balsamic este bogata in proteine si extrem de usor de realizat. Este un preparat maleabil ce poate fi servit impreuna cu orez, cartofi sau mix de legume. Posibilitatile sunt infinite, in functie de gusturile fiecaruia. Insa, este esential ca din ingredientele folosite pentru gatirea puiului sa nu lipseasca uleiul de masline extravirgin, sucul de lamaie si usturoiul.

RAVANI O PRAJITURA DELICIOASA

RAVANI O PRAJITURA DELICIOASA

RAVANI ESTE O PRAJITURA DELICIOASA CU RADACINI DIN ZONA MEDITERANEANA GRECIA, TURCIA, LIBAN ETC


ULEI DE MASLINE

ULEI DE MASLINE

Tot ce trebuie sa stiti despre Uleiul de masline