Politica de confidentialitate

Proiectul  MEDITERANEAN FOOD este dezvoltat si administrat de catre SC Astron SRL.
Echipa  MEDITERANEAN FOOD  isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor, o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

Nota de informare privind protectia datelor personale 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Astron SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul
Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor Mediteranean food informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii si produse online de catre clientii nostri , precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate. 

Obligatia de a furniza datele 
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor si produselor puse la dispozitia dvs. de catre MEDITERANEAN FOOD. Refuzul dvs. determina imposibilitatea  MEDITERANEAN FOOD de a va oferi serviciile solicitate. 

Destinatia datelor: 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC Astron SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse. 

Drepturile dvs: 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale , dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Informatii generale colectate de Smartline
In momentul inregistrarii pe site-ul /site-urile MEDITERRANEAN FOOD  , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse  MEDITERANEAN FOOD , vizitarea anumitor pagini din site-ul www.produse-grecia.ro, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare,  MEDITERANEAN FOOD  va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.
In unele zone ale siteurilor,  MEDITERANEAN FOOD  va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii produselor MEDITERANEAN FOOD  si alte informatii prin care va pot identifica. 

Conturile dvs pe siteul www.produse-grecia.ro 
In momentul crearii unui cont va sunt solicitate numele, prenumele, sexul, adresa de email si numarul de telefon. Daca optati pentru o comanda online va vor fi cerute si datele necesarii facturarii pe persoana juridica sau persoana fizica de la caz la caz ( pentru persoana fizica este necesar si CNP si adresa din cartea de identitate). Aveti si optional posibilitatea de a introduce data nasterii, culoarea tenului, nivelul de educatie si functia dvs. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal.
Intrebari sau contact pe site : in momentul trimiterii unei intrebari pe site va trebui sa oferiti emailul, numele si prenumele si telefonul dvs . La fel si pentru folosirea formularului de contact de pe site. Acestea nu se vor afisa pe site.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre  MEDITERANEAN FOOD  
Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile MEDITERANEAN FOOD , indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.
La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de MEDITERANEAN FOOD  si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. 
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre MEDITERANEAN FOOD este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal 
MEDITERANEAN FOOD  nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. 

MEDITERANEAN FOOD  poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.- de exemplu catre agentii de curierat care livreaza comanda Dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Smartline doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala; 
(b) protejeaza drepturile companiei  MEDITERANEAN FOOD  sau companiilor afiliate; 
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; 
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de  MEDITERANEAN FOOD , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care  MEDITERANEAN FOOD  fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Astron SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile  MEDITERANEAN FOOD 

Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator 
Smartline confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

Securitatea datelor 
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor contul de Smartline e protejat de o parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu. 

Cookies 
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe situ-rile MEDITERANEAN FOOD , folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. 
Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru. Va trebui sa faceti comenzile telefonic.

Feedback
MEDITERANEAN FOOD  ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 

Modificari ale politicii de confidentialitate 
Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti.