Anshoa – Gavros marinat în ulei

0 de 5

144.00lei

Share

Descriere

Gavrosul este un pește grecesc se aseamănă foarte mult cu hamsia. Motivele pentru care ar trebui să consumați gavrosul în loc de alți pești sunt multe:
– se curăță rapid, fiind suficient să se îndepărteze capul și intestinele dintr-o singură mișcare
– un alt motiv este că acești peştișori, bogați în Omega 3, datorită faptului că se hrănesc cu plancton și au o creştere rapidă, nu acumulează metale grele în ţesuturi, precum somonul sau alţi peşti oceanici
– cu cât sunt peştii mai mari, cu atât vor avea mai mult mercur şi alte metale grele în ţesuturile lor, și odată ingerate de om sunt greu sau imposibil de eliminat
– gavrosul este bogat în vitamine D şi B12, iar faptul că vor fi consumate cu tot cu oase va aduce organismului un aport important de calciu
Greutate: 1.7kg

Informații suplimentare

Greutate 1.7 kg