Despre Noi

Produse Grecia - Mediteranean Food

Cererea pentru alimente sănătoase cu specific mediteranean se afla intr-o continua ascensiune. Prin intermediul magazinului nostru online, Produse Grecia – Mediterranean Food, ne propunem sa va aducem aproape cat mai multe produse alimentare grecesti pe care  le a-ți gustat in vacantele d-vs sau vreți sa le gustați de curiozitate. Suntem specializați pe acest segment si suntem buni cunoscători ale acestor produse speciale. Va asiguram ca aici găsiți o selecție a celor mai bune alimente si ingrediente grecești..

Astfel, va punem la dispozitie o gama larga de uleiuri si masline, condimente (precum sofranul, oregano, boia de ardei si scoartisoara), sare de mare iodata, oteturi balsamice grecesti si paste fainoase. De asemenea, oferta noastra include alune, arahide, fistic si dulciuri specifice grecesti, precum halva, ciocolata, compoturi si dulceturi.

Din aria noastră de produse nu lipsesc nici brânzeturile din lapte de oaie si capra: Kefalotyri, Feta, Kasseri, Graviera, Anthotyros, Manouri. Halumi.  Dorim sa construim o relație de lunga durata bazata pe încredere si prietenie. Suntem adepții comunicării sincere si așteptam cu mare căldura toate sugestiile dumneavoastră pentru diversificarea portofoliului de produse si îmbunătățirea serviciilor noastre.

Oferim garantie 100% pentru produsele din magazinul nostru.

De asemeni avem produse pentru restaurante, Hoteluri ,magazine alimentare , firme de catering (HO.RE.CA) etc  La cerere se poate trimite oferta personalizata cu preturi.

Pentru sugestii, nemultumiri sau intrebari, ne puteti contacta telefonic, e-mail sau fax la datele din sectiunea Contact.

Va multumim pentru increderea acordata! Va dorim sa vizitati Grecia pentru a va bucura indeaproape de frumusetile acestei minunate tari!

Share