Livrare

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

TERMENI ȘI MODALITĂȚI DE LIVRARE

Astron S.R.L. va livra produsele in cadrul termenelor mentionate pe site prin firma de curierat, contra cost, direct din magazin la data generarii COMENZII sau in cel mult 3 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.

In cazul in care Astron S.R.L. nu poate onora comanda din cauza faptului ca produsul/serviciul nu mai este disponibil, va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsul/serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.

Daca termenele de livrare nu pot fi respectate, Astron S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In situatia in care Astron S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor/serviciilor, Astron S.R.L. poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

In cazul in care firma de curierat nu acopera zona unde va aflati exista posibilitatea unei suprataxe. Firma de curierat percepe 1 leu/km pentru zonele aflate in afara ariei de acoperire(kilometri suplimentari).

In Bucuresti transportul este gratuit in cazul comenzilor mai mari de 200 RON.

Marfa congelata si refrigerata nu se poate transporta cu firme de curierat, ci doar cu masini dotate cu instalatii de frig.

Share