- Descriere
- Informații suplimentare
Descriere
Brânza Feta traditionala greceasca, compacta, păstrata în saramură, rădăcinile ei le găsim cu mii de ani în urmă în Grecia Antică. Feta este preparata dintr-un amestec de până la 30% lapte de capra si 70% oaie . Calupurile de brânza se păstrează cel puțin 3 luni in saramura sau lapte acru. Odată îndepărtata din saramură, brânza își pierde toate lichidele și devine mai compactă. Feta este de culoare albă și este de obicei stocată în bucăți mari pătrate. O găsim în formă tare până la foarte moale. Grăsimea conținutului variază de la 30% la 60%, în timp ce media este de aproximativ 45%.
Ingrediente: LAPTE de oaie pasteurizat si de capra pasteurizat, sare,
Greutate neta : 7kg
Pret / kg
Informații suplimentare
Greutate | 10 kg |
---|