- Descriere
- Informații suplimentare
Descriere
Graviera este cea mai populara brânza din Grecia după brânza Feta .Este o brânză tare cu o culoare galben deschis, și are un gust ușor dulce și cu gust de nucă. De obicei este prezenta sub forma de roata cu crusta tare . Exista diferite tipuri de graviera Graviera din Creta se face din lapte de oaie maturată timp de cel puțin cinci luni. Este ușor dulce, cu o aromă plăcută de caramel ars, în timp ce Graviera Naxos este in cea mai mare parte din lapte de vacă (80-100%).Conținutul de sare nu depășește 2%
Graviera este o brânză foarte versatila, ea poate fi feliată și consumata ca o gustare, prăjită ca ” saganaki ” , rasă si servită peste paste făinoase sau coapte într – o caserolă etc.
Greutate: APROXIMATIV 1 KG
Pret / kg
Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|---|
Producator | KRITIKON PARADOSI |