Amidon Yotis

0 de 5

6.00lei

Amidon pentru sosuri gustoase

Share

Descriere

 Amidon Yotis 

Greutate: 200 g

Amidonul este un praf subtire obtinut din germeni de porumb. Este utilizat in principal ca agent de ingrosare, pentru diferite sosuri, supe creme sau chiar prajituri. Datorita texturii fine, formarea bulgarilor, intalnita la faina obisnuita, este putin probabila. De asemenea, spre deosebire de faina de grau, amidonul  este mai insipid, fiind astfel preferat pentru ingrosarea sosurilor aromate.

Este recomandata pentru ingrosarea sosurilor pentru tocanite, musaca, pastichio, dar si pentru supe si alte tipuri de sosuri sarate sau dulci.

Mod de preparare: La 1 lingurita de faina de porumb( Amidon) se adauga 2 lunguri de apa rece pentru a crea o pasta moale. Apoi, pasta se adauga in compozitia dorita.

Atentie! Este posibil sa contina urme de lapte, oua si gluten.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.250 kg
Producator

YOTIS